Elly 40 jaar bij kapper Lia!

Foto:

Vandaag, 12 maart 2021, viert Elly Timmermans haar 40 jarig jubileum bij Kapsalon Lia Broekhoven. Sinds jaar en dag is deze kapsalon gevestigd aan de Veldstraat in Dongen. Elly werkt al 40 jaar samen met Lia én ze zijn al die tijd elkaars steun en toeverlaat op vele vlakken.

Met veel liefde voor het vak werken Elly en Lia samen in hun kapsalon waar zij ál die jaren al vele vrouwen ‘mooi maken’, zoals ze het zelf zeggen. Datzelfde geldt voor de heren die er klant zijn! Samen doen ze de klussen in hun kapsalon. Van het wassen, kleuren, knippen en föhnen tot het verzorgen van een overheerlijk bakske koffie of thee. Gezamenlijk dragen Lia en Elly er zorg voor dat het in de kapsalon loopt als een trein. Dankzij hun liefde voor het vak en de liefde voor hun klanten hebben ze in al die jaren samen al veel plezier in hun werk gehad.

40 jaar bij kapper Lia, dat is een hele tijd en een bijzonder jubileum Het is ook daarom dat Elly vandaag op gepaste wijze in het zonnetje wordt gezet door Lia! Helaas gooit ook Corona hier roet in het eten, want er was Elly natuurlijk een groots jubileum gegund. Binnen de huidige mogelijkheden en met de heropening van de kapsalons afgelopen 3 maart, kon het jubileum in ieder geval, aangepast, gevierd worden op de eigenlijke datum: vrijdag 12 maart 2021.
Elly proficiat met dit mooie en bijzondere jubileum!

Op naar nog een aantal mooie jaren daar in de Veldstraat, samen met Lia en alle klanten bij Kapsalon Lia Broekhoven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen