Gemeentelijke oorkonde voor Ad Verharen

Foto: Pix4Profs/Jan Stads

Wethouder Petra Lepolder reikte vrijdagochtend een gemeentelijke oorkonde uit aan de heer Ad Verharen. Zij deed dit geheel coronaproof bij de voordeur van huize Verharen, die bijzonder in zijn nopjes was met deze verrassing.

De Zonnebloem
De heer Verharen is op 16 februari 2011 toegetreden als bestuurslid. Sinds 18 februari 2013 is hij voorzitter. Hij verleent naast het bestuurswerk ook diverse andere uitvoerende taken. Hij is medeorganisator van activiteiten voor gasten met een beperking, inzetbaar voor diverse ad hoc taken zoals bijvoorbeeld lotenverkoop, heeft tijdelijk de vacature van Coördinator Vrijwilligers op zich genomen en is vertegenwoordiger in het Regiobestuur van de Zonnebloem.

’t Kleine Theater
’t Kleine Theater is een amateurtoneelgezelschap in Dongen, opgericht in 2015. Het toneelgezelschap verzorgt uitvoeringen, o.a. voor de Zonnebloem, de Katholieke Bond van Ouderen (KBO) en b.v. ook tijdens de herdenking in 2019 van 75 jaar Vrijheid Dongen met het toneelstuk “Door kinderogen” in de Cammeleur.
De heer Verharen is secretaris van ’t Kleine Theater en doet naast de organisatie ook mee aan uitvoeringen.

Overig
De heer Verharen helpt bij de zusters van Maria-oord, b.v. het optuigen van de kerstboom in de kersttijd etc. Tevens is de heer Verharen al jarenlang mantelzorger.

Foto’s: Pix4Profs/Jan Stads

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen