Restaurant ’t Veurhuis is weer terug…met een heerlijk [email protected] menu

Foto:

Na een afwezigheid van 10 jaar  is Restaurant ’t Veurhuis van Johan en Nicole van Leijsen weer terug. Zodra de maatregelen rondom Corona het toelaten opent het restaurant haar deuren, maar tot die tijd kan er al volop genoten worden van het [email protected] menu.

Johan van Leijsen vertelt: “Tien jaar geleden hebben we afscheid genomen van ons restaurant en ondanks het feit dat we nu nog niet open mogen vanwege de corona crisis willen we bekend maken dat we gaan beginnen aan een nieuw restaurant avontuur. De afgelopen tijd heb ik meer tijd gehad om weer eens op ‘niveau’ te gaan koken en begon het steeds meer te kriebelen om weer mooie gerechten te maken en uit te proberen. Dit bevalt dermate goed dat we deze gerechten ook weer met iedereen willen delen.”

“Maar we gaan het wel heel anders doen” vervolgt Johan van Leijsen.  “Restaurant ’t Veurhuis blijft op het vertrouwde adres adres  aan de Moerse Dreef 10, maar in een andere ruimte waar we gaan voor intiem, sfeervol, kleinschalig en ‘huiskamer’ gevoel. Wij ontvangen in ons restaurant maximaal 12 gasten, vanaf 8 personen is het zelfs uw eigen privé restaurant! Wij willen onze klanten op een informele manier graag het gevoel van thuis geven maar dan in ons restaurant.”

Op dit moment mogen er vanwege  de coronamaatregelen geen gasten worden ontvangen. Johan en Nicole van Leijsen willen iedereen echter toch al kennis laten maken met hun nieuwe gerechten. Daarom zijn zij vanaf afgelopen week van start gegaan met een heerlijk viergangen [email protected] menu, dat steeds na een paar weken wisselt van samenstelling. De prijs van het menu is slechtrs € 29,50 p.p. Heerlijk thuis dineren voor een aantrekkelijke prijs…dat is [email protected] menu

De eerste aankondiging van het goede nieuws over de heropening is op de Facebookpagina van Restaurant ’t Veurhuis al enthousiast ontvangen. “De eerste reserveringen staan al genoteerd en wij hebben dan ook veel vertrouwen in een mooie toekomst” aldus Johan van Leijsen. “En afgelopen week zijn we van start gegaan met ons afhaalmenu, dat iedere dag te bestellen is. Met een korte beschrijving zijn deze gerechten makkelijk te bereiden en heeft u thuis het gevoel van uit eten! Het menu hoeft alleen verwarmd te worden, het koken hebben wij al gedaan.”

  • Het afhaalmenu en de losse gerechten zijn nu ook online te bestellen op https://www.veurhuis.nl/veurhuishome/
  • Online bestellen tot 14.00 uur op de dag zelf, na deze tijd even bellen! (op=op)
  • Geen zin in een 4 gangen diner? Geen probleem de gerechten zijn ook los te bestellen; Voorgerecht € 12,50, Hoofdgerecht € 17,50, Nagerecht € 8,50.
  • Liever geen vis en/of vlees laat het even weten, wij houden er graag rekening mee.
  • Per email ([email protected]) graag minimaal 24 uur van te voren. (met vermelding van naam, telefoonnummer, aantal menu’s/gerechten en dag van afhalen).
  • Via telefoon (06-10498610) bestellen mag uiteraard ook (minimaal 4 uur van te voren) en op beschikbaarheid.

 

Reacties