De Vlaamsche Spijcker en de Oude Kerk in de prijzen als Toptrouwlocatie

Foto:

Trouwen in Dongen is hot! Bij de verkiezing van de toptrouwlocaties eindigden twee Dongense locaties in de Top 3 van Noord-Brabant.

De Vlaamsche Spijcker is wederom de populairste trouwlocatie van Noord-Brabant. Dat maakte trouwlocatiespecialist; Toptrouwlocaties deze week bekend. Deze locatie kreeg de meeste aanvragen binnen de provincie op het landelijke platform van Toptrouwlocaties. De tweede plek in provincie Noord-Brabant wordt ingenomen door Het Witte Kasteel, gevolgd door Oude Kerk Dongen.

“Wat super om te horen dat zo veel stellen net als ons verliefd zijn geworden op deze prachtige plek. Dit hebben wij natuurlijk niet alleen gedaan, daarom bedanken wij hierbij alle lieve bruidsparen, leveranciers & partners die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Top prestatie! Ook een speciaal dankwoord voor alle trouwambtenaren en de gemeente Dongen voor de geweldige samenwerking”” aldus Viktor Rademakers van de Vlaamsche Spijcker. Lisette Goos, de drijvende kracht achter de Oude kerk als trouwlocatie, is vanzelfsprekend ook erg blij met deze waardering: “wat een fantastisch positief nieuws in deze donkere tijden: de Oude Kerk Dongen is nummer 3 trouwlocatie van 2021 in Noord-Brabant. Wij zijn enorm blij en vereerd!”

Landelijke winnaars
De landelijke winnaars worden aankomende zondag, op Valentijnsdag, bekend gemaakt op het Instagram account van Toptrouwlocaties. Dat is ook de plek waar deze week dagelijks de winnende locaties per provincie bekend worden gemaakt.

Toptrouwlocaties
Het is het tiende jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land deelt. De organisatie is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt. Ook organiseert Toptrouwlocaties jaarlijks vijf keer de Open Toptrouwlocatie Route, een landelijke open dag voor trouwlocaties. Tijdens deze open dagen vinden ieder jaar zo’n 16.500 bezichtigingen door aanstaande bruidsparen op trouwlocaties plaats.

Reacties