De Dongense skyline als pronkstuk aan uw wand

Foto:

De website www.dongensedingen.nl biedt een groot aantal exclusieve artikelen met een Dongens tintje. Een goed voorbeeld van zo’n uniek product is zeker de decoratieve skyline met enkele karakteristieke Dongense gebouwen.

Een prachtig artikel om te geven als herinnering aan de geboorteplaats van een voormalige Dongenaar, of als cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. Te koop als souvenir of gewoon voor jezelf als unieke eyecatcher in de woonkamer. De skylines zijn laser gesneden uit HDF/MDF materiaal.

De skyline van Dongen vormt een unieke (wand)decoratie. De iconische gebouwen die u ziet zijn gekozen door hun historische en/of esthetische waarde, wat in combinatie met de lasertechnologie prachtige en herkenbare contouren oplevert. Deze skyline van Dongen bestaat uit: de Watertoren, het gemeentehuis, de Koningin Wilhelminamolen en de Laurentiuskerk. Naast deze gebouwen is ook het beeld van de looier op deze skyline te vinden.

De skylines zijn op www.dongensedingen.nl  te bestellen in verschillende maten en kleuren. De standaardmaten zijn 25 cm, 40 cm en 70 cm. Bij de kleinere varianten (standaard in de kleur zwart) worden steuntjes geleverd zodat u ze kunt plaatsen op een dressoir of wellicht op het randje achter het toilet. Op bestelling kunnen ze ook in  grotere formaten gemaakt worden tot een breedte van 120 cm. Als special kan er een roestlaag op basis van vloeibaar metaal op worden aangebracht. Met deze Skyline heeft u een uniek pronkstuk aan uw muur!

De standaardformaten zijn verkrijgbaar in de webshop www.dongensedingen.nl

3mm HDF (kleur zwart)
25 cm breed € 11,95 (wordt geleverd met steuntjes)
40 cm breed € 21,95 (wordt geleverd met steuntjes)

5 mm MDF 
70 cm breed € 49,95

Met roesteffect (bewerkt met vloeibaar metaal)
70 cm breed € 97,50

Leverbaar tot een breedte van 120 cm. Informeer hiernaar via 06-36323131 of via [email protected]

Ook voor dit artikel geldt: gratis bezorging in Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart

 

 

Reacties