Werk aan de winkel…

Foto:

Afgelopen week is  bij Jumbo Dongen aan de Mgr. Schaepmanlaan hard gewerkt aan de eerste fase van de verbouwing tot een volledig vernieuwde winkel. Vrijdagochtend 22 januari kunnen klanten via de nieuwe, tijdelijke ingang aan de zijkant weer naar binnen om hun boodschappen te doen.

De nieuwe ingang bevindt zich in het paadje wat het parkeerterrein verbindt met de Hoge Ham. Dat paadje wordt ook helemaal opgeknapt en zal volledig coronaproof worden met een duidelijke routing voor in- en uitgaande klanten. De winkel zal tijdelijk alleen bereikbaar zijn via het parkeerterrein aan de Mgr. Schaepmanlaan voor auto’s en via de Mgr. Ariensstraat voor fietsers en voetgangers.

 

Als eerste stap in de verbouwing is de inrichting van de huidige winkel tijdelijk wat aangepast. In de komende maanden zal op een deel van het grote parkeerterrein achter Jumbo Dongen verder gewerkt worden aan de definitieve uitbreiding van de winkel. De verwachting is dat deze verbouwing rond september van dit jaar afgerond wordt.

Over Jumbo Supermarkten
Jumbo telt momenteel zo’n 675 winkels, waaronder acht Foodmarkten. Ook zijn er bijna 350 Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. Bovendien heeft Jumbo begin 2016 de foodserviceformule La Place overgenomen. In mei 2017 opent Jumbo het nieuwe concept Foodmarkt City by Jumbo. Hierin combineert het concern elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place op het gebied van lekker en dagvers eten en drinken uit eigen keuken en bakkerij voor het ontbijt, de lunch en avondeten. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.

Het eindresultaat na de verbouwing in het najaar (Beeldmateriaal Weusten Liedenbaum Architecten)

 

 

 

Reacties