Maak je pak speciaal!

Foto: Pixabay License/Free-Photos

Advertorial Strak in pak gaan is altijd ‘the way to go’. Je ziet er netjes, georganiseerd, respectvol en ambitieus uit. Kortom, je bent de beste en de knapste versie van jezelf. Omdat pakken redelijk prijzig zijn hebben veel mannen maar enkele pakken in neutrale kleuren in hun kast hangen. Het probleem hiermee is dat je er elke dag hetzelfde uitziet. Dit wordt vooral saai als veel andere collega’s op de werkvloer elke dag ook hetzelfde neutrale pak aan hebben. Gelukkig kan je met de juiste accessoires er iedere dag anders en speciaal uit zien zelfs al heb je maar een paar pakken.

Stropdas
Stropdassen zijn er in veel verschillende soorten kleuren en patronen. Stropdassen zijn daarnaast ook nog eens goedkoop en daarom kan je er gewoon een paar kopen die je mooi vindt. Deze kan je dan afwisselend dragen op verschillende pakken, waardoor jij er florissant en stijlvol uitziet.

Pochet
Wanneer je een zakdoek in de borstzak van je colbert doet noemen we het opeens een pochet. Net zoals bij stropdassen kan je er een paar kopen en dragen bij verschillende pakken om afwisseling te creëren in je outfits. Bij een stropdas kan je afwisselen tussen verschillende knoopstijlen, maar het ziet er over het algemeen hetzelfde uit. Bij een pochet heb je eindeloos veel verschillende manieren waarop je het kan dragen. Ga je voor de klassieke nette presidentiële vouw of ben je wat speelser en ga je voor bijvoorbeeld een puntsvouw of een pofvouw? Met wat oefening kan je zelfs vouwen beheersen als de vouw van de franse lelie of de vouw van de gedraaide roos. Met zo’n prachtig pochet trek je veel bekijks en het maakt je pak speciaal.

Bretels
Bretels zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens heel stijlvol. Vooral als je besluit om er één te kopen met een felle kleur of patronen. Koop er één die je zo mooi vindt dat je er vrolijk van wordt als je de bretels draagt. Vergeet niet om af en toe je jasje op een kier te zetten zodat je omgeving de vrolijke bretels kan zien.

 

Reacties