Drinking Apart Together 9.0 – Happy New Beer!

Foto:

Op afstand de beste proeverij! Wegens groot succes van de DAT proeverijen van de eerste Corona lockdown, keren Frank Wouters van Opener Bier en Ferry van Kessel van Gasterij Den Hamse Bok voor de 9e keer terug op het beeldscherm!

En deze keer streamen zij weer vanaf het proeflokaal van Opener Bier. Maak je borst maar nat voor Drinking Apart Together 9.0 – Happy New Beer! Dit keer gaan ze weer nieuwe bieren proeven; met bijpassende hapjes in de Bokse BorrelBox. De proeverij van vrijdag 8 januari staat in het teken van thuis blijven, veilig in je eigen bubbel – en er wordt geproost op het nieuwe jaar!

Drinking Apart Together – wat is dat?
Wie mist ook de gezelligheid van de kroeg, samen een speciaalbiertje drinken of een bierproeverij met een lekker hapje om het weekend inluiden? Het gaat nog wel even duren voordat dit weer mogelijk is, dus komen Opener Bier en Den Hamse Bok met deze vernieuwende thuis proeverij.

“Wij hebben een speciaalbier proeverij met 6 speciaalbieren voor thuis samengesteld, die je via een live-stream samen met ons kunt doorlopen, in combinatie met mooie hapjes die door de kok Mark Schellekens zijn samengesteld.” aldus Frank Wouters. “Daarnaast kun je ook met al je vrienden, zonder op dezelfde locatie te zijn, samen de proeverij volgen op gepaste afstand. Natuurlijk kun je een pakketje samen delen – ons motto is immers ‘gebrouwen om te delen’- en zo een flesje doormidden schenken. De hapjes kun je ook samen delen, het is zeker genoeg voor 2 personen. Een veelvoud en elke combinatie van deze pakketten is mogelijk. De bieren zijn over het algemeen toegankelijk van smaak, er zitten minimaal 4 blonde bieren in het pakket, en om ook de wat gevorderdere drinker te bekoren hebben we maximaal 2 donkerdere en uitdagendere bieren in het pakket zitten. Laat je verrassen in de smaak en kom in je comfortabele thuisomgeving dus tóch een keer uit je comfort zone!”

Wil je meedoen? Bestel dan HIER je pakket

Ferry van Kessel (links) van Gasterij Den Hamse Bok en Frank Wouters van Opener Bier (Foto: Jan Stads/Pix4Profs)

Bierpakketje gekocht; en hoe nu verder?
Tijdens de proeverij zal biersommelier Frank Wouters meer vertellen over de bieren en is het mogelijk om via de chat live je prangende (bier)vragen te stellen. Ferry van Kessel is de tafelheer en brengt de gezelligheid van Den Hamse Bok naar uw bankstel. Welke smaak past het beste bij mij? Hoe maken jullie dat bier? Hoe ziet die brouwerij eruit? Deze avond komen jullie het te weten! Natuurlijk hebben we weer allerlei leuke interactieve elementen bedacht om jou thuis te betrekken bij het geheel.

De proeverij met live-stream zal rond 20:00 uur starten, we denken dat de proeverij zo’n 3 uur duurt. Tussen 19:45 – 20:00 zal de live-stream getest worden en online komen via het facebook evenement.

BEKIJK HIER DE LIVE VIDEO: HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/OPENERBIER/LIVE/

Wij trekken elke 20 tot 30 minuten een nieuw bier open; elk bier met een beschrijving en een andere smaaksensatie in het bijpassende hapje. We bouwen de bieren op in alcohol en smaakintensiteit, elk bier en hapje is voor ieder wat wils!

 

Reacties