Gelukkig nieuw(s)jaar!

Foto:

dongen.nieuws.nl wenst alle inwoners van Dongen, ’s Gravenmoer, Dongen-Vaart en Klein-Dongen een voorspoedig en gezond nieuwjaar!

Wat hebben we een bewogen jaar achter de rug. Corona beïnvloedde het leven in al haar facetten. Ook in Dongen zorgde het virus voor veel persoonlijk leed en werden alle evenementen, verenigingsbijeenkomsten, de horeca, het theater en allerlei andere activiteiten, zo’n beetje volledig stilgelegd.

De behoefte aan nieuws werd er niet minder om, dongen.nieuws.nl had het afgelopen jaar meer dan 8 miljoen pageviews, een ongekend hoog aantal. In het dongen.nieuws.nl jaaroverzicht kun je een selectie van het nieuws in Dongen in het afgelopen jaar nog eens op je gemak bekijken.  In 2020 vierde dongen.nieuws.nl  ook nog het 10-jarig bestaan, maar ook daarop had corona grote invloed. De tiende glossy (jubileumeditie) die zou verschijnen, kwam er helaas niet. De Pop-Up Store van Dongense Dingen, een initiatief van deze website, bleek een schot in de roos. Vele Dongenaren kwamen er binnen, op zoek naar een leuk Dongens cadeautje. Ook die opsteker werd wreed verstoord door de lockdown, die er voor zorgde dat de winkel vanaf 15 december haar deuren moest sluiten. Gelukkig is er de webshop www.dongensedingen.nl , dus die leuke Dongense hebbedingetjes of cadeaus zijn 365 dagen per jaar beschikbaar.

Maar…we blijven positief. Laten we hopen dat we er in 2021 in Dongen weer een prachtig jaar van kunnen maken met veel evenementen waar we weer samen van kunnen gaan genieten. Zodra het weer mogelijk is, gaan wij bij dongen.nieuws.nl aan de slag met de jubileumglossy en in december volgt de tweede editie van De Gids van Dongen. Ook de Pop-Up Store staat weer in de planning van half november tot eind december 2021. En natuurlijk gaan we gewoon door op de ingeslagen weg met  het dagelijks brengen van veel nieuws en informatie over Dongen op de website.

Gelukkig nieuw(s)jaar!

 

Reacties