Henk van Roode ontvangt ‘de Kei’ van de Nederlandse Bridge Bond

Foto:

Op de bestuursvergadering afgelopen maandag is door de NBB (Nederlandse Bridge Bond) een kei uitgereikt aan Henk van Roode.

Deze week maandag heeft het bestuur van BC Dongen -geheel coronaproof- vergaderd in Museum De Looierij. Tijdens deze vergadering heeft een afgevaardigde van de NBB, dhr. Theo van Thoor, aan voorzitter Henk van Roode ‘de Kei’ uitgereikt. Deze onderscheiding wordt sporadisch uitgereikt aan mensen die een bijzondere prestatie voor het spel bridge leveren of hebben geleverd.

“Henk is zeer betrokken bij onze vereniging zoals we zijn vele jaren voorzitterschap (sinds 2009) hebben kunnen constateren. Het bestuur heeft hem daarom voorgedragen voor zijn vele verdiensten, niet alleen voor BC Dongen, maar voor de bridgesport in het algemeen. Wij feliciteren Henk hiermee en zouden deze uitreiking in een grotere setting hebben willen organiseren, echter coronaperikelen hebben dit verstoord. Het was de bedoeling om de kei al tijdens ons 55-jarig jubileumfeest (afgelopen maart) uit te laten reiken, maar ook hier heeft corona een stokje voor gestoken” aldus het bestuur van Bridgeclub Dongen.

Reacties