PSA en LvO Events organiseren Voetbal-Lasergame Event in De Salamander

Foto:

Larry Van Ommen en Fatih Kamaci vierden samen in 2010 het kampioenschap van VV Dongen en de promotie naar de Hoofdklasse. Als klap op de vuurpijl mochten zij, als winnaars van de Nationale beker voor Amateurs, de Cup met grote oren omhooghouden. In de kerstvakantie presenteren beiden een cool Voetbal-Lasergame Event in sporthal De Salmander in Dongen.

Dit evenement vindt plaats op 28 december. ’s Morgens van 9.00 tot 12.00 uur voor de jeugd van 8 tot en met 10 jaar. ’s Middags van 13.00 tot 16.00 uur voor de jeugd vanaf 11 tot en met 13 jaar. In beide groepen kunnen maximaal 60 kids deelnemen en hun voetbal-, lasergame- en FIFA 21 skills laten zien.  Dus schrijf je snel in! Want VOL =VOL!!! Kosten: 15 euro per kind.  Inschrijven kan tot 24 december bij: [email protected]

Voetbaldieren willen kinderen ‘voetbalgeheimpjes’ bijbrengen.
Beide voetbaldieren vierden in Dongen hoogtijdagen. Fatih meldde zich als 19-jarige vanuit Waalwijk bij VV Dongen. Zes jaar later, in 2014, tekende hij zijn eerste profcontract bij FC Oss. Na zijn succesvolle periode in Oss verkaste de kleine man naar Turkije om daar zijn profcarrière voort te zetten. Begin dit jaar kwam hij weer terug naar Dongen waar hij een overeenkomst tekende met VV Dongen. Op het kunstgrasveld van de club startte Fatih zijn voetbalschool, Pro Soccer Academy (PSA red.). Voorheen was hij al drukdoende met de jeugd op de VoetbalSportSchool in Waalwijk. Van….: Larry van Ommen.

Larry kwam in 2009 naar Dongen. Na een succesvolle periode bij de Kanaries, keerde hij weer terug naar Waalwijk. Ondertussen behaalde hij diverse diploma’s. Veertien jaar geleden werd hij als combinatiefunctionaris bij ’S-PORT, gemeente Den Bosch, aangesteld. Daar organiseert hij de stedelijke evenementen voor alle basisscholen. Larry is gymleraar in Rosmalen en een van zijn neventaken is: intermediair van het Jeugdsportfonds. Nadat hij een jaar bij VV Dongen assistent-trainer was onder Ruud Kaiser, werd hij aangesteld bij zijn huidige club RWB als hooftrainer. Inmiddels is zijn contract daar verlengd.

Samen met Fatih Kamaci is Larry van Ommen dus weer terug in Dongen. De heren bestieren beiden een voetbalschool. Vanuit deze visie geven zij de jeugd een kans om hun voetbalcapaciteiten aan te scherpen. Komende kerstvakantie, 28 december, krijg je de kans in Sporthal De Salamander aan de Belgiëlaan. Inschrijven tot 24 december.

Reacties