Proefles Fit & Fun met Drumdance en Djembé bij Het KunstPodium

Foto:

In december start Het KunstPodium met 2 korte cursussen die geïnteresseerden kosteloos kunnen uitproberen tijdens een proefles. Er is een proefles voor de cursus Fit & Fun met drumdance op  30 november en een proefles Djembé en Slagwerk voor 55-plussers op 4 december.

Proefles Fit & Fun met drumdance op 30 november
In de cursus Fit & Fun met Drumdance werk je lekker swingend en ritmisch aan de kracht en lenigheid in je schouders. Je drumt met stokken op een grote bal waarbij we ons hele lijf gebruiken om ritmes te maken. Dit is niet alleen tof om te doen, maar het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Deze proefles op 30 november vindt plaats van 14.30-15.30 uur in De Cammeleur en de cursus start op 7 december.

Proefles Djembé en slagwerk voor 55+
Heb je nog geen ervaring met drumritmes spelen, maar wil je het wel leren? Dan is dit je kans! In onze speciale korte cursus voor beginners, gaan 55-plussers met een groepje medecursisten letterlijk aan de slag! Je leert vanaf de basis hoe bepaalde drumritmes in elkaar steken en hoe je deze zelf kunt spelen. De gratis proefles vindt plaats op 4 december van 14.15-15.15 uur en de cursus start op 11 december.

Cursus Dans 50+ start 3 december
Op 3 december start de cursus Dans voor 50-plussers. Danservaring is niet vereist, iedereen danst op zijn/haar eigen niveau en met behulp van inspirerende opdrachten, verhalen en beeldende kunst wordt je aangezet op je eigen manier te dansen.
Meer informatie, wIl je meedoen aan een cursus of proefles? Schrijf je dan even in via www.hetkunstpodium.nl

Reacties