Nieuw: Poplokaal Dongen

Foto: Stefan de Kogel

In deze gekke tijd waarin we allemaal veel thuis en binnen zitten is het belangrijk om goed te kunnen ontspannen! Muziek helpt je daar bij!

Bij het Poplokaal in Dongen kun je op ontdekkingsreis naar je eigen muzikale mogelijkheden! Net buiten het centrum op het Heuvelpark bevindt zich het Poplokaal. Een muzikale oase die met geen enkele andere muziekschool te vergelijken is. En dat voel je direct als je er binnenstapt. Het gaat hier om jou. Wat jij hoopt en wilt en gaat kunnen. Geen saaie studieboeken maar snel en effectief akkoorden leren spelen op gitaar of piano, je zangstem ontwikkelen of leren om je eigen songs te schrijven. Het is allemaal mogelijk. Een proefles is gratis dus wees er snel bij! Kijk snel op www.poplokaal.nl

Poplokaal Dongen is opgericht door Stefan (steef) de Kogel. Hierboven in het midden te zien met zijn band de ‘Nederpop All Stars’ Stefan is al vele jaren werkzaam in het professionele muziek en theater circuit. Hij schrijft, componeert, zingt en is multi instrumentalist. Na jarenlang in het theater te hebben gewerkt als acteur in producties als Jersey Boys, Soldaat van Oranje, De Jantjes, Heerlijk duurt het langst, Het meisje met het rode haar e.v.a. producties besloot hij zich volledig te focussen op zijn grote passie. Muziek. En niet zonder succes, want als lead zanger staat hij met zijn band de ‘Nederpop All Stars’ in alle grote theaters van Nederland. Speelt hij op festivals naast Bløf, Alain Clark, Henk Westbroek, Erik Mesie, the Kik en vele anderen. Zijn enthousiasme, openheid en kunde geeft hij nu graag door aan nieuw talent en muziekliefhebbers! Ben jij klaar om jezelf op muzikaal gebied te ontwikkelen, dan ben je bij Stefan en het Poplokaal aan het goede adres!

Reacties