Doe jij mee met het NK Plassen Stampen van Staatsbosbeheer?

Foto: Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer organiseert dit jaar het allereerste NK Plassen Stampen. Criteria om Nederlands kampioen te worden zijn stampskills, enthousiasme, spetterbereik en creativiteit.

NK Plassen Stampen
Ervaringsdeskundige én enig jurylid van het eerste NK Plassen Stampen is boswachter Tim Hogenbosch. Hij kiest op 30 november uit alle inzendingen op basis van stampskills, enthousiasme, spetterbereik en creativiteit de winnaar. De hoofdprijs bestaat uit drie delen: een middag coronaproof met boswachter Tim het bos in, een gaaf regenpakket van Bever, bestaande uit een regenpak van hoge kwaliteit en goede waterdichte schoenen, die je samen met een buitenexpert uitkiest tijdens een uitgebreide voetanalyse in de winkel en het boek ‘Tim de kleine boswachter’. De tweede en derde prijswinnaar worden ook beloond met het boek ‘Tim de kleine boswachter’.
Tekst gaat verder onder het filmpje
https://www.youtube.com/watch?v=sZHZ4AB9maY&feature=emb_logo

Hoe doe je mee?
Iedereen mag deze hele maand meedoen, jong én oud! Om mee te doen heb je nodig: een plas, een goede stamptechniek, en een telefoon of camera om het te filmen. Deel je video op Instagram, Twitter óf Tiktok met de hashtag #NKPlassenStampen. Je kunt je video ook mailen naar [email protected]. Volg Staatsbosbeheer op social media om je stampskills aan te scherpen en te zien waar de jury op let.

Meer buitenspelen!
Er wordt de komende dagen nog geen regen verwacht, maar geen nood. Boswachter Tim heeft wel een goed advies: “Gebruik deze tijd om te oefenen. De straat op en droogstampen maar!” Boswachters zien je namelijk graag avonturen beleven, spelen en genieten in de natuur. Dat legt de basis voor het leren en ontwikkelen van een gezonde, actieve levensstijl. Kijk voor meer inspiratie op de onderstaande link

Reacties