De fitness blijft open, het zwembad voor een groot deel dicht

Foto:

Advertorial Tijdens de laatste persconferentie werd duidelijk dat sportscholen open mogen blijven. Bij Sport- en Gezondheidscentrum De Vennen zijn we dankbaar dat ook de overheid sporten ziet als een prioriteit, juist nu. Wel worden de maatregelen aangescherpt. Zo is het vanaf woensdag 22:00 uur niet meer mogelijk om groepslessen te volgen. Ook het zwembad en de sauna moeten sluiten. Zwemlessen mogen wel doorgaan.

Hoe gaan wij hier mee om?
Bij ons is het glas half vol in plaats van half leeg. Wij denken in mogelijkheden in plaats van in beperkingen. Wat vinden wij nu echt belangrijk? Dat iedereen in de huidige tijd kan blijven werken aan gezondheid. We hebben allemaal met een aantal uitdagingen te maken. Voor de een vergt het thuiswerken een aantal aanpassingen, voor de ander betekend het dat zij zich nog eenzamer voelen doordat ze nergens meer kunnen komen.

Als Bewegings- en Gezondheidscentrum vinden wij het onze maatschappelijke verplichting dat leden in een veilige, professionele en gemoedelijke omgeving kunnen bewegen! Met dit in gedachte is het tijd voor actie! Wij hebben een laagdrempelige actie opgezet waarbij jij 2x per week een sessie houdt van 30 minuten en zo werkt aan een betere gezondheid.

Tijdelijk: Als jij jezelf inschrijft voor een proefabonnement ontvang je gratis de upgrade waardoor je gebruik kunt maken van eGYM en dat is nog niet alles! Tijdens het inschrijven voor de intake kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de vitaliteitscheck ter waarde van €199,-!
Je hoeft er geen gebruik van te maken, het is ook mogelijk om gewoon te sporten, fitnessen of naar een van onze groepslessen te gaan! Wij zijn benieuwd wie we snel gaan zien!

Inschrijven kan via deze link: https://vennen.nl/gratis-intakegesprek-inplannen-fitness/

Of bellen tijdens onze openingstijden: 0162 319999

Reacties