Overzicht afhalen en bezorgen in De Langstraat

Foto:

De maatregelen die de Nederlandse overheid heeft genomen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen zijn van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van onder andere eet- en drinkgelegenheden.

Momenteel is zelf afhalen en laten thuisbezorgen mogelijk. Soms is het voor bewoners en bezoekers onduidelijk bij welke ondernemer ze hiervoor terecht kunnen. Daar heeft Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat dé oplossing voor!

Support de lokale horeca en food-aanbieders
Om de bezoekers en bewoners goed inzicht te geven waar ze terecht kunnen voor afhalen of bezorgen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk en Heusden heeft RBT De Langstraat een speciale webpagina gelanceerd. Op www.bezoekdelangstraat.nl/afhalen-bezorgen krijgt men een duidelijk overzicht van de lokale horeca en food-aanbieders die doen aan afhalen en/of bezorgen. RBT De Langstraat roept eenieder op om deze ondernemers in de armen te sluiten en bij hen maaltijden, drank en pakketten af te nemen. Zo steunt men de lokale ondernemer en is men verzekerd van de lekkerste producten!

Reacties