Daar wordt aan de deur geklopt…

Foto: Pixabay License/RvT1625 - Aan de deur geklopt

…Hard geklopt, zacht geklopt. Maar jammer genoeg zijn er in de gemeente Dongen ook huizen waar het in de Sinterklaastijd stil blijft. De kinderen die daar wonen krijgen geen cadeautjes, omdat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om het Sinterklaasfeest te kunnen vieren.

Het initiatief ‘aan de deur geklopt’ wil ervoor zorgen dat er in de komende weken voor ieder kind een pakje is. Want Sinterklaas is een feest voor iedereen en dit jaar is deze gezellige tijd extra welkom.

Er wordt tweedehands en nieuw speelgoed verzameld voor kinderen van 0 tot ongeveer 12 jaar. Aan de deur geklopt is een Dongens initiatief van Rob en Bea en is binnen een paar dagen tijd uitgebreid met ruim 40 vrijwilligers. Rob en Bea geven aan: ‘We zijn overspoeld met mooie reacties, iedereen wil iets doen. We willen zoveel mogelijk kinderen bereiken en we hebben zelfs nieuw speelgoed aangeboden gekregen.’

Het initiatief is gericht op de gemeente Dongen en heeft als doel dat ieder kind het Sinterklaasfeest kan vieren. En om het bewustzijn te vergroten dat niet iedereen in de gelegenheid is om cadeautjes te kopen en dat er mensen zijn die zonder hulp geen Sint kunnen vieren. Daarnaast is het een duurzaam initiatief, want heel, schoon en compleet speelgoed krijgt een tweede leven.

Wil je meer informatie of een samenwerking aangaan? Of wil je een gezin verrassen? Aan de deur geklopt is te bereiken via: [email protected] en te volgen via Instagram: Instagram.com/aandedeurgeklopt

Reacties