Nieuwe artikelen en jubileumactie bij www.dongensedingen.nl

Foto:

De website www.dongensedingen.nl heeft het assortiment weer uitgebreid. De Dongense Skyline prijkt nu ook op kerstballen en mokken.

De website heeft het assortiment de afgelopen maanden al aardig uitgebreid. Het Donges Leesplangeske heeft gezelschap gekregen van Skyline sleutelrekjes, bidons, telefoonhoesjes, mondkapjes, sleutelhangers en T-shirts. Vandaag zijn daar aan toegevoegd: kerstballen en mokken met de skyline van Dongen. Leuk voor jezelf of als cadeau voor de decemberdagen. De laatste aanvullingen in de webshop zijn al te bestellen en worden half november geleverd. Bestel ze snel via www.dongensedingen.nl. Er komen binnenkort nog enkele aanvullingen

Pop-Up Store
Van 21 november tot eind december opent Dongense Dingen een Pop-Up Store aan de Hoge Ham 103 (voorheen De Feestwinkel). Daar kunt u, naast alle genoemde producten ook terecht voor snoepgoed uit Grootmoeder’s tijd en enkele verrassende andere artikelen. In deze Pop-Up Store vindt u ook de kleding en andere textielproducten die gemaakt zijn voor het goede doel door Nicole van der Wou en haar team (lees ook hier). De opbrengst van deze producten gaat in zijn geheel naar het koningin Wilhelmina Fonds.

Actie: gratis Skyline sleutelhanger
In het kader van het tienjarig bestaan van dongen.nieuws.nl is er een bijzondere actie opgestart bij dongensedingen. Bij aankoop van twee producten in de webshop ontvangt u nu een Skyline sleutelhanger ter waarde van € 4,95 helemaal gratis. Enige voorwaarde is dat deze twee producten samen een bedrag vertegenwoordigen van minimaal 20 euro incl. BTW.

Reacties