Politie op zoek naar betrokkenen mishandeling

Foto: Politieteam Langstraat

Politie Dongen heeft op haar website een oproep geplaatst waarin men op zoek is naar de betrokkenen bij een mishandeling bij supermarkt JUMBO op 27 augustus jongstleden. Daarbij is ook een ‘geblurde’ foto geplaatst. De politie meldt in het bericht dat de foto op 1 november zonder blurren geplaatst wordt als de dader zich niet meldt.

Het volledige bericht van Politie DongenĀ 

Op donderdag 27 augustus 2020 heeft er op de parkeerplaats van de Jumbo in Dongen een mishandeling plaatsgevonden. Een medewerker van de Jumbo sprak vlak voor sluitingstijd, omstreeks 22.00 uur, een groepje jongens aan. Zij vertoonden baldadig gedrag op de parkeerplaats bij de roldeur van de Jumbo. Een van de jongens, afgebeeld met de rode sweater, was daar niet van gediend en sloeg de medewerker van de Jumbo.
Wij zijn op zoek naar de identiteit van deze persoon/personen.

Daar hebben wij jullie hulp bij nodig. Uit eigen politieonderzoek is de identiteit niet bekend geworden. Dat is ook de reden dat deze oproep nu pas geplaatst wordt. Dit omdat eigen onderzoek eerst gedaan moest worden.

LET OP, OVER 2 WEKEN, OP 1 NOVEMBER WORDT DE FOTO OPNIEUW GEPLAATST, MAAR DAN ZONDER BLURREN.
BEN JIJ HIERBIJ BETROKKEN, IS DIT DE KANS OM JEZELF TE MELDEN!

Bel 0900-8844 als u getuige bent geweest of als u weet wie de afgebeelde personen zijn. Meld daarbij het nummer PL2000- 2020226626. Wilt u anoniem informatie doorgeven? Bel MMA 0800-7000.

Reacties