Kelly van Zon werkzaam bij Game11/Butterfly NL

Foto:

Game11/Butterfly NL heeft Kelly van Zon aangetrokken als nieuwe werknemer. De tweevoudig paralympisch kampioene versterkt daarmee het team van de tafeltennisleverancier uit Zeist, dat verder bestaat uit Gerald, Jochem & Jelco van Grunsven.

Sinds begin 2016 runt de familie van Grunsven de winkel en verdere bedrijfsvoering van Game11/Butterfly NL. Daarbij is Jelco per januari 2019 voornamelijk het gezicht van de winkel en verrichten Gerald en Jochem een aantal werkzaamheden op de achtergrond. Vanaf nu zal ook Kelly van Zon een aantal keer per maand werkzaam zijn in de winkel in Zeist om klanten te helpen met hun zoektocht naar het juiste tafeltennismateriaal.

Kelly van Zon werd paralympisch kampioen tafeltennis in London (2012) en Rio de Janeiro (2016). In Tokyo wil ze volgend jaar voor haar derde gouden medaille gaan. Een groot deel van haar week wordt dan ook met trainingen gevuld. Het is voor Kelly echter ook een mooie nieuwe uitdaging om een aantal keer per maand werkzaam te zijn in Zeist. Kelly: ‘Ik hoop dat ik mijn ervaring in de tafeltennissport kan gebruiken om klanten te adviseren. Het lijkt me leuk om niet alleen zelf met deze sport bezig te zijn maar ook andere te kunnen helpen door advies op maat te geven. Ik wil graag de familie van Grunsven bedanken voor deze kans en hopelijk zie ik jullie snel in onze winkel te Zeist’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen