Hoogste punt van het nieuwe Cambreur bereikt

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

De bouw verloopt voorspoedig, de eerste vleugel heeft zijn definitieve vorm al en de aula wordt in rap tempo opgetrokken. Het hoogste punt van het nieuwe Cambreur College is bereikt en daar werd donderdagmiddag op feestlijke wijze bij stilgestaan met een drankje, een hapje en live muziek van de schoolband.

In het bijzijn van de medewerkers die het gebouw realiseren, burgemeester marina Starmans en onderwijswethouder Eline van Boxtel-Pullens, en vertegenwoordigers van onderwijsorganisaties, team en buurtbewoners, bedankte rector Nynke Gerritsma de medewerkers die de afgelopen maanden hard gewerkt hebben aan de nieuwe school. Ze had zelfs een cadeau voor hen, binnenkort krijgen zij allemaal het spel ‘Men at Work’ waarmee zij thuis op andere schaal kunnen doorbouwen.

Zoals het er nu uitziet wordt het nieuwe Cambreur College opgeleverd op 1 maart 2021. De maanden maart en april worden dan gebruikt om het nieuwe gebouw in te richten en na de meivakantie kunnen de afdelingen HAVO en VWO hun intrek nemen in het nieuwe Cambreur College. Na de zomervakantie volgt dan de MAVO afdeling.

Foto’s: Jan Stads/Pix4Profs

Reacties