DongenIce overhandigt cheque aan Stichting Met je Hart Dongen

Foto:

De herfst heeft alweer zijn intrede gedaan en nog steeds praat Dongen over de fantastische editie van DongenIce ‘19/’20. Meer dan 200 vrijwilligers werkten samen om het schaatsevenement tot een succes te maken. En de gasten waardeerden dat: blije gezichten, vele complimenten, alsmaar terugkomend publiek én het spekken van de fooienpot.

Goede bestemming
Zoals je mag verwachten van de vrijwilligers van DongenIce, hebben zij een goede bestemming gekozen voor de inhoud van de fooienpot. De meeste stemmen gingen naar ‘Met je Hart Dongen’. De vrijwilligers van deze stichting laten eenzame ouderen in Dongen weer genieten. Dat doen ze door waardevolle ontmoetingen voor hen te organiseren, die vaak leiden tot nieuwe contacten en zelfs nieuwe vriendschappen. Zo staan ze op tegen eenzaamheid.

Een dankbare Lisette Veenstra-Goos van ‘Met je Hart’ ontving uit handen van DongenIce-voorzitter Maurice Aarts een mooie cheque van € 185,-. Daarmee leveren de DongenIce-gasten en beide stichtingen weer een mooie bijdrage aan de saamhorigheid in Dongen.

Editie ‘20/’21
Vanwege COVID-19 gaat 2020 de boeken in als het jaar zonder zonder grotere evenementen. Om het jaar toch mooi af te kunnen sluiten bekijkt het bestuur van DongenIce samen met de betrokken commissies de mogelijkheden om een coronaproof editie van het schaatsevenement te organiseren. Binnenkort volgt daarover meer duidelijkheid.

Reacties