Eerste editie Halve Zolen Rally De Langstraat

Foto:

30 oktober is de dag waarop autoliefhebbers hun lol op kunnen. Dan zal de eerste editie van de Halve Zolen Rally gereden worden. Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat heeft het initiatief genomen om deze autorit te organiseren. Dit met als doel De Langstraat als aantrekkelijke vrijetijdsregio onder de aandacht te brengen én geld op te halen voor regionale goede doelen en initiatieven.

Kaartleesrally
Tijdens de rally rijden de deelnemers in een ‘bijzondere’ auto, zoals een oldtimer of een jongere speciale auto, door het mooie en veelzijdige gebied van De Langstraat: tuin van Brabant. Een gebied dat uitnodigt om te worden ontdekt. De rally, die wordt uitgezet door Dutch Rally Events, is een navigatie- ofwel kaartleesrally. Voor de ervaren equipes is er een sportklasse. De tourklasse is een stuk toegankelijker, waarbij ervaring niet noodzakelijk is. De rallydag is all inclusief, met diverse stops voor een hapje, drankje, lunch en dinershow. Geïnteresseerden kunnen praktische informatie, zoals het programma en reglement, vinden op www.bezoekdelangstraat.nl/halvezolenrally. Via deze webpagina kan men zich ook inschrijven.

Goede doelen
RBT De Langstraat beoogt met dit initiatief geld op te halen voor goede doelen en initiatieven in regio De Langstraat. Dit ten gunste van de medemens die wat extra hulp kan gebruiken. Denk daarbij aan ouderen en kinderen die het minder makkelijk hebben en mensen met een beperking. En, gezien de doelstelling van RBT De Langstraat, wordt in het bijzonder geld opgehaald ten behoeve van de recreatieve & toeristische sector in regio, die getroffen is door de maatregelen als gevolg van COVID-19. Sponsoren die een bijdrage willen leveren vinden contactinformatie op bovengenoemde website.

 

Reacties