Laatste plaatsen voor de Dongense Corona Quiz!

Foto:

Mocht u het gemist hebben: Op zaterdag 3 oktober organiseren Stichting DonckHuys en De Dongense Dorps Quiz (DDDQ) de DCQ (Dongense Corona Quiz).

Een reguliere dorpsquiz zit er dit jaar niet in, maar een quiz in kleine teams (2 personen) in De Cammeleur is wel mogelijk. We maken gebruik van de grote zaal waarbij we ervoor zorgen dat de teams op minimaal 1,5 meter van elkaar aan een tafel zitten. Er zijn geen opdrachten op andere locaties. Uiteraard gelden in en rond De Cammeleur de corona-richtlijnen van de overheid.

Inloop is vanaf 19:30 uur en we starten de quiz om 20:00 uur. De quiz bestaat uit drie rondes van ieder drie kwartier. Rond 23:30 uur maken we de winnaar bekend.

Breng allemaal een smartphone en balpen mee, zorg ook dat één van de teamleden oortjes bij zich heeft voor de smartphone. Een volle powerbank is ook handig als je bang bent dat je telefoon leeg raakt. Voor mensen die normaal ook gebruik maken van een leesbril en of een gehoorapparaat is het verstandig deze mee te nemen. Andere hulpmiddelen heb je niet nodig. Uiteraard mag je je telefoon niet alleen gebruiken om antwoorden te zoeken maar ook als hulplijn.

Zin om mee te doen? Inschrijven kan tot 20 september via de website van De Cammeleur www.decammeleur.nl. De inschrijfkosten bedragen € 10,00 per team inclusief 2 consumpties. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in.

Tot 3 oktober.
Donckhuys / DDDQ

Reacties