Dongennieuws Ballonfiësta op 13 september. Deze week laatste kans om te reserveren

Foto: Bart van Kerkhof

Op zondag 13 september is het weer tijd voor het dongen.nieuws.nl Ballonfiësta. Een flink aantal ballonnen zullen dan vanaf een locatie in Dongen het luchtruim kiezen. En jij kunt één van de passagiers zijn! Deze week is de laatste mogelijkheid om te reserveren.

Met een luchtballon opstijgen  in Dongen is een unicum, die kans krijg je zomaar geen tweede keer. Bij het opstijgen zie je Dongen eens op een andere manier en wie weet staat de wind gunstig en kom je nog in de buurt van je eigen huis. Na afloop van de vaart wordt je keurig netjes teruggebracht naar het startveld maar niet voordat je onder het genot van een glas champagne je getuigschrift hebt ontvangen. En mocht je besloten hebben om dit jaar niet met vakantie te gaan, dan is dit natuurlijk ook nog wel een bijzondere gelegenheid om naar uit te kijken.

Voor een bedrag van € 150,00 kun jij een plaatsje in één van de ballonnen reserveren. Niet alleen leuk voor jezelf maar denk ook eens aan de mogelijkheid om iemand zo’n plekje cadeau te geven voor moederdag,  vaderdag, een verjaardag of jubileum. Samen met je werknemers of collega’s? Het kan allemaal. De vaarten worden uitgevoerd door Sky Ballonvaarten. Voor bedrijven is er de mogelijkheid een ‘eigen ballon’ voor hun relaties of werknemers te reserveren en een bedrijfsvlag aan de mand te bevestigen.

Om één of meerdere plaatsen te reserveren stuur je een mail naar [email protected] onder vermelding van ‘ballonfiesta’. Wij nemen dan contact met je op voor de bevestiging hiervan. Het aantal beschikbare plaatsen is niet onbeperkt. Wees er dus snel bij als je interesse hebt. De verzoeken worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Reacties