Raymond van Barneveld was op bezoek bij Dispack

Foto:

Het Dongense bedrijf Dispack kwam dit jaar al eens eerder in het nieuws als producent van de figuren ‘Amber en Tim’, die helpen om op te letten op de 1.5 m afstand en te zorgen voor elkaar. Onlangs kreeg men weer een mooie opdracht om een limited edition van een dartbox te maken. Darter Raymond van Barneveld kwam deze week naar Dongen om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen.

Amber Molenschot (inderdaad, de Amber die, samen met haar virend Tim, ook model stond voor de coronafiguren) is werkzaam bij Dispack. Zij vertelt trots over de bijzondere ‘immortals’ dartbox. “We maakten deze in opdracht van ‘Ultimate Darts’. Het is een box met daarin de afbeeldingen van enkele dartlegendes uit het verleden, waaronder Raymond van Barneveld. Hij vond het leuk om naar Dongen te komen om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. Hij kende Dongen nog wel van vroeger, want hij heeft, voor hij bekend werd, regelmatig bij Cafe De Valk gedart.”

 

De box is een echt collector’s item. “Er zijn maar 100 exemplaren van gemaakt en deze zijn vandaag al naar diverse landen verstuurd” aldus Amber, die genoten heeft van de komst van ‘Barney’. “Heel bijzonder om dat ook weer eens mee te maken, zo maken we dit jaar heel wat leuke dingen mee op het werk”

 

 

Reacties