Thuisspelen officieel geopend, bekijk hier de eerste filmpjes

Foto:

De Thuisspelen zijn officieel geopend! De eerste afleveringen staan online inclusief de digitale opening op het Wilhelminaplein!

1-2 Heilig Hart:
Bakker Bibi heet jullie welkom in Bakkerij De Lekkernij! Ze is druk bezig met de voorbereidingen van het Bakkersfeest van aankomende vrijdag. Het feest van het jaar waarbij heel Dongen ontbijt in de voortuin/achtertuin/balkon of in de straat! Ze heeft jullie hulp hard nodig!

1-2 Noorderpoort:
Professor Proton is een beetje zenuwachtig, want vandaag is de allereerste aflevering van zijn nieuwe show! Iedere aflevering krijgt hij een moeilijk vraag van een gast om zo zijn uitvindersdiploma te halen! Vandaag is Isa in de uitzending, we zijn benieuwd wat ze graag wil weten.

3-4:
Wat een spannende dag vandaag. Saar en Suus gaan bij oma op bezoek. Tijdens het opruimen vinden zij een brief. Oma leest de brief voor aan haar kleinkinderen. Hierin staat iets verteld over een schat en een magische luchtballon. Dat klinkt leuk! Zijn jullie klaar om samen met ons de avonturen te beleven?

5-6:
Vandaag zien we de sporters voor het eerst. We krijgen de indruk dat ze niet helemaal fit en voorbereid zijn. We nodigen de kinderen uit om naar de wedstrijd van morgen te komen kijken. We maken ons helemaal klaar om de sporters aan te moedigen!

7-8 & brugklas:
De voorbereidingen voor de 60e Zomerspelen zijn in volle gang. De hoofdleiding van groep 7-8 en de brugklas is druk bezig met online vergaderen en alles lijkt voorspoedig te verlopen, maar dan willen twee Klein Westergestelnaren de Zomerspelen overnemen en er hun eigen paarse feest, genaamd Werm Gedoe, van maken.

 

Reacties