Gratis actiepakketten met bloemzaad van Natuurmonumenten

Foto: Pixabay License/Shirley810

Begin in je eigen tuin of buurt
Natuurmonumenten: “Zonder bomen geen bloesem, zonder bloesem geen insecten, zonder insecten geen vogels. Juist die variatie is belangrijk om alles in evenwicht te houden. Daarom zetten wij dit jaar in op meer dieren en planten. Begin in je eigen tuin of buurt, geef dieren en planten de ruimte.”

Biodiversiteit
In de natuur hangt alles met elkaar samen en een evenwicht kan alleen bestaan als er een grote variatie in soorten is. Deze biodiversiteit is ook belangrijk voor onszelf, want hij is van grote invloed op de lucht die we inademen, het water dat we drinken en het voedsel dat we eten. De boswachters van Natuurmonumenten zetten alles op alles om in natuurgebieden meer leef- en woongebieden voor dieren en planten te maken, maar ook in Oosterhout kan de natuur groeien.

Gratis actiepakket
Het actiepakket bevat tips om dieren en planten de ruimte te geven in stadstuinen. Voor wie nu lid wordt van de organisatie staat een boom klaar tijdens boomplantevenementen. Het gratis actiepakket is te bestellen via de onderstaande link.

  • KLIK HIER om jouw gratis bloemzaad te bestellen

Reacties