VV Dongen oefent tegen Feyenoord O21

Foto:

De hoofdmacht van VV Dongen start komende zaterdag de oefencampagne tegen de beloften van Feyenoord. De eerste oefenwedstrijd voor VV Dongen na een lange periode zonder wedstrijden. Hierbij zal de technische staf van Feijenoord bestaan uit Dirk Kuyt en Dick Advocaat. Ook komt directeur voetbalzaken Mark Koevermans naar Dongen.

De trainingen zijn afgelopen donderdag 16 juli weer begonnen en trainer Osman Erbas probeert de mannen weer klaar te stomen voor het komende seizoen. “Mooi om de mannen weer bezig te zien,” vertelt een opgeluchte voorzitter John Paul Verkooijen. Opgelucht omdat zijn club de leden weer dat kan bieden waarvoor zij lid zijn: trainen en wedstrijden voetballen. Veel liefhebbers zijn de eerste trainingen gespot. Zij wilden kennis maken met de nieuwe gezichten. Onder deze nieuwsgierigen ook de criticasters met opmerkingen richting de spelers die aan de bak moeten om de nodige corona kilo’s op tijd kwijt te zien raken.

Deze eerste oefenwedstrijd tegen Feyenoord O21 begint om 13.00 uur en de toegang is gratis. Er zullen niet meer dan 250 toeschouwers worden toegelaten op het sportpark (lees hieronder de coronaregels).

Notitie coronaregels:
Het publiek mag alleen op een aantal strikte voorwaarden naar binnen. Het landelijk model noodverordening COVID-19 wordt hier gehanteerd. De 1,5 metermaatregel moet overal worden aangehouden. Dat betekent dat er minder toeschouwers worden toegelaten dan we gewend zijn bij een thuiswedstrijd van VV Dongen. In deze coronatijd is dat 250 personen. Het zingen van liederen, spreekkoren en juichen zijn nog verboden wegens het risico op verspreiding van het virus. Bij de ingang van het sportpark zal een gezondheidscheck plaats vinden. Het is nog onduidelijk wat de versoepeling van de maatregelen tegen het coronavirus betekent voor het begin van het nieuwe voetbalseizoen in september.

De volgende oefenwedstijden voor VV Dongen 1 zijn:
Zaterdag 1-8-2020 13:00 Willem-II O21 Dongen
Dinsdag 4-8-2020 20:00 Dongen Moerse Boys
Zondag 9-8-2020 14:00 IFC Dongen
Dinsdag 11-8-2020 20:00 Halsteren Dongen
Zaterdag 15-8-2020 14:00 Dongen Baronie
Dinsdag 18-8-2020 20:00 Barendrecht Dongen

De KNVB zal zeer binnenkort het competitieprogramma bekend maken.

Reacties