Online afspreken bij Barbershop Dongen in coronatijd

Foto:

Sinds 2017 is de sfeervolle Barbershop Dongen gevestigd aan de Hoge Ham 166A. Vele Dongenaren maakten al kennis met eigenaar Tayfun en zijn medewerkers. Tot voor kort was het mogelijk om bij de Barbershop binnen te lopen zonder afspraak. “Maar dat gaat nu even niet wegens corona” zegt Tayfun die de klanten sinds de heropening in mei de mogelijkheid biedt om via een online reserveringssysteem een afspraak te maken.

Een barbershop is niet hetzelfde als je standaard kapper. “Een traditionele kapper knipt alleen maar je haar, terwijl je bij onze barbershop ook terecht kunt voor de verzorging van je baard en/of snor en natuurlijk ook het haar. Het beroep van barbier is een echte ambacht, al vanaf de 14e eeuw was het erg populair onder gildes. In de tijd van de Egyptenaren hadden mensen met dit beroep een hoge status in de samenleving” aldus Tayfun.

Er wordt dan ook ouderwets gereedschap gebruikt wat nog steeds zeer effectief werkt, zoals een effileerschaar. In combinatie met moderne tools en producten is het mogelijk om de meest gave kapsels te creëren in deze kapsalon in Dongen. Hierin onderscheidt Barbershop Dongen zich ook van de ‘normale’ kapper. “We zijn op de hoogste van de nieuwste trends en staan altijd open voor jouw ideeën.”

Het werken op afspraak zal in ieder geval tot 1 september duren. Wat er daarna gebeurt is afhankelijk van de coronamaatregelen die vanaf die datum  van kracht zullen zijn. Een afspraak maken kan ter plaatse of  – nog makkelijker – via het online reserveringssysteem op https://barbershop-dongen.nl/

 

Reacties