Met de partybus naar het gala

Foto:

De groepen 8 van de Nederlandse basisscholen hadden zich aan het begin van dit schooljaar wel iets anders voorgesteld bij hun laatste jaar. Een kamp, een musical, fuiven….helaas liep het allemaal anders. Wegens de coronaperikelen werd er enkele maanden alleen online les gegeven en pas de laatste weken is de situatie in de klassen weer enigszins zoals het was.

Maar afscheid nemen kun je natuurlijk niet overslaan. De diverse scholen bedachten allemaal wat anders maar zorgden er wel allemaal voor dat de leerlingen van groep 8 toch nog een beetje dat bijzondere afscheid kregen wat ze verdienen. Sommige scholen namen een film op als vervanging voor de musical, andere scholen zochten daarvoor een grote buitenlocatie op. Basisschool Achterberg had dinsdagavond een afscheidsgala georganiseerd voor hun 8e groepers. Met de partybus van van der Wou Tours, – een prachtig afgewerkte bus waarvan een deel van het dak afgezaagd is – reden zij een rondje door Dongen waarna zij afgezet werden bij de school voor een laatste feestje.

Een mooie en verdiende afsluiting van een tijdperk, want na de vakantie wacht hen een hele andere wereld: de middelbare school .

Reacties