Olympia’60 trots op haar shirt

Foto:

Het jubilerende Olympia’60 speelt al 60 jaar in de herkenbare roodwitte tenues die ook door een club uit Rotterdam worden gedragen. Zeer herkenbaar en de Olympianen zijn dan ook trots op hun shirt, dat bij elk team hetzelfde is.

Via een kledingfonds worden om de drie jaar de tenues vernieuwd waardoor elke Olympiaan altijd piccobello op het veld verschijnt. Drie jaar geleden is Olympia in zee gegaan met Intersport Oosterhout en sportkledingfabrikant Robey Sportswear. Een samenwerking die prima bevalt. Korte lijnen, snelle levering en niet onbelangrijk, prima kwaliteit. Maar ook partijen die meedenken. Komend seizoen zouden alle tenues conform afspraak weer vervangen worden. Echter zijn de shirts nog van een té goede kwaliteit om deze nu al af te danken.

De vrijwilligers van kledingbeheer maar ook de spelers en begeleiding van teams zagen niet de noodzaak hiervoor. Samen met Intersport en Robey is dan ook de duurzame keuze gemaakt om de tenues gewoon nog een jaartje door te dragen. Een boodschap die ook door de shirtsponsors werd omarmd.
Met de kledingpartners is een nieuwe verbintenis aangegaan voor de komende jaren. Bestuursleden Jeroen Timmermans en Mark Tempelaars effectueerden namens Olympia’60 het nieuwe contract met Patrick van Overbeek (Intersport Oosterhout) en Teun Bakker van Robey Sportswear.
Olympia’60 is weer verzekerd van goede sportkleding voor de komende tijd.

Reacties