Bibliotheek Theek 5 weer (beperkt) open

Foto:

Vanwege corona moesten onze vestigingen twee maanden hun deuren gesloten houden. Wij hebben ons best gedaan om je toch van dienst te blijven zijn. Veel bibliotheekleden hebben gebruik gemaakt van de ThuisBieb app, de online bibliotheek en het Theek Away Loket. Zo hebben we voor jou geprobeerd ‘het beste te maken van een heel nare situatie’.

Tot onze blijdschap konden wij op 18 mei vijf van onze vestigingen heropenen en kun je daar weer terecht om boeken te lenen. Vanaf dinsdag 2 juni zijn ook alle overige Theek 5-vestigingen weer open (met uitzondering van onze locaties in de activiteitencentra Dommelbergen en Oosterheide in Oosterhout). Er gelden tot medio september wel aangepaste openingstijden. Voor onze aangepaste openingstijden en meer informatie over onze heropening ga je naar www.theek5.nl/weeropen. Mocht je nog andere vragen hebben dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of 085-7441052.

Een leuke attentie om je weer te verwelkomen
Wij beseffen ons dat je de afgelopen tijd een deel van onze dienstverlening hebt moeten missen. Dat vinden wij oprecht heel vervelend. Als blijk van dank voor je begrip en steun willen wij onze leden en bezoekers graag een kleine attentie geven.

Alle leden krijgen vanaf 2 juni bij hun bezoek een bedankkaart met een zakje bloemzaadjes. Wij hopen dat de zaadjes mooi tot bloei komen en dat deze symbool staan voor de betere tijden die voor ons liggen.* Vanaf 2 juni kunnen alle leden en overige bezoekers bij hun bezoek een unieke boekenlegger meenemen. De voorzijde is ontworpen door de Oosterhoutse schrijver, dichter en tekenaar Eus Roovers. De komende maanden lanceren we elke eerste dag van de maand een nieuwe boekenlegger, waarvoor een wisselende lokale kunstenaar een uniek ontwerp aanlevert.*

Misschien wil je de komende tijd wat extra boeken lezen, omdat je het de afgelopen tijd met minder boeken hebt moeten doen. Of omdat je daar de komende maanden extra tijd voor en zin in hebt. Daarom hebben wij voor de abonnementsvormen BelangRIJK en RIJK het maximaal aantal te lenen materialen tot eind 2020 verhoogd van 15 naar 30. (SchatRIJK-abonnees blijven onbeperkt lenen.)

* Eén per lid resp. bezoeker, zolang de voorraad strekt.

Reacties