Nieuwe website ter promotie van toeristisch De Langstraat live

Foto:

Zoetjes aan mogen we weer wat meer recreëren buitenshuis. Het verbod op recreatief nachtverblijf is opgeheven. Cafés en restaurants met een terras krijgen vanaf 1 juni groen licht on weer mensen te ontvangen. En de Efteling streeft ernaar op 20 mei weer open te gaan. Een uitgelezen moment om al het moois dat regio De Langstraat te bieden heeft goed onder de aandacht te brengen.

En hoewel nog niet alle locaties de komende tijd te bezoeken zijn, kan de bezoeker zich vanaf nu al wel vast laten inspireren en informeren door een kijkje te nemen op bezoekdelangstraat.nl, de nieuwe consumentenwebsite van RBT De Langstraat, die in samenwerking met het Bossche bureau Insiders tot stand is gekomen. Op 11 mei is deze site live gegaan.

Boordevol inspiratie
Op deze nieuwe website vind je het complete aanbod van horeca- en recreatieadressen, leuke winkeltjes, bijzondere uitkijkpunten, enzovoorts. Ook voor de evenementenkalender moet je hier zijn. Die is nu nog niet heel rijkelijk gevuld, maar dat gaat veranderen zodra er per september hopelijk weer evenementen worden aangekondigd. Ook aan buitenlandse gasten is gedacht; via de url’s visitdelangstraat.com en besuchdelangstraat.de komen zij terecht op respectievelijk de Engelse en Duitse versie.

De vlag mag uit
De lancering van de nieuwe website is reden om de vlag uit te hangen. En dat is ook precies wat gemeenten in De Langstraat hebben gedaan. Aan de invalswegen en op centrumlocaties zijn banieren gehesen om iedereen een warm welkom te heten. In de gemeente Loon op Zand zijn daar nog bijzondere banieren aan toegevoegd. Hier wapperen nu ook de vlaggen die stichting 750 jaar Heerlijkheid Loon op Zand beschikbaar heeft gesteld.

Meedoen?
Heb je een leuk evenement, meld het dan vooral aan via bezoekdelangstraat.nl/evenement-aanmelden. Ben je recreatieondernemer en kom je jouw bedrijf niet tegen op de website? Neem dan contact op via [email protected] of 085-008763.

Reacties