Verenigingen bieden open trainingen aan voor niet-leden

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Vanuit het Kabinet is de oproep gekomen om in tijden van corona ook niet-leden van verenigingen toe te laten tot de buitentrainingen, met name kinderen tot en met 18 jaar. Zo kunnen kinderen die anders niet kunnen sporten, alsnog bewegen. Ook kunnen kinderen op deze manier kennismaken met de sport(vereniging).

In de gemeente Dongen stellen negen buitensportverenigingen hun trainingen gratis open voor niet-leden tot en met 18 jaar. De volgende verenigingen doen mee: Atledo, HV Dongen, TC Bas Dongen, TC De Wiel, MHC Liberty, VV ONI, DVVC, Olympia ’60 en VV Dongen. Samen zorgen zij ervoor dat kinderen kunnen handballen, voetballen, tennissen, hockeyen en aan atletiek kunnen doen, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Ook de jongerenwerkers van ContourdeTwern organiseren buitensportactiviteiten.

Het complete aanbod vind je op www.dongen.nl/actueel/coronavirus. Op deze pagina vind je ook informatie over veilig sporten in de buitenruimte en de gegevens van de contactpersoon Sport bij de gemeente Dongen.

Of klik  hieronder voor alle informatie:

Aanbod buitensport voor niet-leden tot en met 18 jaar

Reacties