Boeken supersale op dongensedingen.nl

Foto:

We brengen met zijn allen veel meer tijd thuis door, en hebben daardoor ook meer tijd om er eens lekker voor te gaan zitten en een boek te lezen. Wil je nu supervoordelig een mooi boek scoren voor jezelf of als cadeau, dan kun je nu terecht bij de online supersale van Pix4Profs en dongen.nieuws.nl.

De boeken zijn tijdelijk toegevoegd aan de webshop www.dongensedingen.nl en als extra, bovenop de enorme korting, wordt je aankoop, als je woonachtig bent in Dongen, ’s Gravenmoer of Klein-Dongen-Vaart, ook nog eens gratis thuisbezorgd

De korting op de boeken in de webshop bedraagt minimaal 50%. De aanbiedingen:

Brabantse Spot- en scheldnamen
Veel van de in dit werk voorkomende woorden geven een treffende karakterisering weer van personen en hun bezigheden, zonder dat het doel is specifiek te spotten en/of te schelden.Het is een beeldende en pakkende bundel geworden van ruim 300 pagina’s.

Vier jaar werkte Caspar van de Ven aan dit boek. Zijn “levenswerk” hebben we een extra glimlach gegeven door illustraties van Doortje Hopstaken en foto’s met een lach van Jan Stads en zijn fotoclub Pix4Profs. Dit heeft geresulteerd in een gedegen werk met een moderne uitstraling. Lees- en kijkplezier voor iedere Brabander!

Nu voor € 12,50    KLIK HIER om te bestellen

PAARDenKRACHT
Werknemers met vier benen

Samenwerken met paarden is een bewuste keuze. Een werknemer met vier benen zal altijd zijn beste beentje voor zetten om zijn taken te vervullen. Zijn baas kan rekenen op lichamelijke inzet, een goede mentaliteit, sociale vaardigheden en duidelijk communicatie. De kracht van het paard is gelegen in zijn lichaamsbouw én in zijn geaardheid. Een prachtig boek vol met indrukwekkende foto’s van Jan Stads

Nu voor € 9,50   KLIK HIER om te bestellen

‘Deze jongen. Gerard van Maasakkers tot nog toe’
Het biografische boek ‘Deze jongen. Gerard van Maasakkers tot nog toe’ is één van de mooiste uitgaves van Uitgeverij Pix4Profs. Het beschrijft het leven en de muzikale carrière van de Brabantse zanger Gerard van Maasakkers, winnaar van de Gouden Harp, en al dertig jaar vertolker van chansons over herkenbare mensen en universele thema’s.

Nu voor € 7,50    KLIK HIER om te bestellen

Dementie, een vergeten wereld
Dementie is een ziekte die men niet alleen krijgt, maar tevens wordt; iemand ís dement. Een dementerende vergeet en wordt vergeten. Om de groeiende groep dementerenden terug in het maatschappelijk bewustzijn te brengen, portretteerden auteur Nicolle Christiaanse en fotograaf Jan Stads cliënten van Savant Zorg. Verschillende gradaties van dementie komen aan bod; van de beginperiode waarin eenvoudige begeleiding volstaat, tot en met de eindfase waarin vierentwintig uur per dag zorg noodzakelijk is. De kwaliteit van leven van de dementerenden is afhankelijk van professionele verzorgers, familie, mantelzorg en vrijwilligers, daarom zullen ook zij veelvuldig in beeld komen.

Voor het boek ‘Dementie, een vergeten wereld’ legden de auteur en fotograaf mooie, ontroerende en schrijnende momenten vast uit het leven van verzorgden en verzorgers; mensen die het waard zijn om te worden herinnerd

Nu voor € 9,95   KLIK HIER om te bestellen

HUISJES VAN ONS MOEDER
Noord-Brabant is de kapellenprovincie van Nederland. Er staan honderden kapellen. De meeste zijn toegewijd aan Maria. ‘Huisjes van Ons Moeder’ geeft de achtergronden van vele tientallen Mariakapellen in alle delen van de provincie. Deze verhalen zijn rijk aan informatie over rituelen, gebruiken en andere kennis die de Mariakapellen in een brede context van het Noord-Brabants immaterieel erfgoed plaatsen. Van elke kapel is een situatieschets opgenomen zodat de geïnteresseerde er gemakkelijk zijn weg naar toe kan vinden. ‘Huisjes van Ons Moeder’ is een mooi boek dankzij de schitterende aquarellen van alle beschreven Mariakapellen.

Nu voor € 6,95   KLIK HIER om te bestellen

Marieke Martino
Ireen Wüst inspiratiebron jeugdboek

‘Marieke Martino, De kleindochter van Koning Stracciatella’ is een spannend boek dat is geschreven voor de jonge lezer (10 tot en met 15 jaar) en verder voor iedereen die van schaatsen houdt. Het boek van auteur Joost Goutziers is lichtjes geïnspireerd op de juniorenjaren van de schaatstopper Ireen Wüst en is geïllustreerd door kunstenaar Rob van Trier.

Nu voor € 4,95   KLIK HIER om te bestellen

Mijn oma denkt dat ik haar zusje ben
Een jeugdboek dat in begrijpelijke en verhalende taal dementie uitlegt aan kinderen. Uniek met dit thema en uniek hoe het geïllustreerd is: met realtime foto’s gecombineerd met tekeningen, soms in één beeld, soms illustraties die een duidelijk vervolgbeeld geven.

Nicolle Christiaanse is vooral bekend om haar jeugdboeken over paarden, u wel bekend, met ruim 350.000 verkochte boeken. Samen met fotograaf Jan Stads schreef zij eerder het kijk- en leesboek vooral voor volwassenen “Dementie, een vergeten wereld”. Hoofdpersoon in dit educatieve jeugdboek is haar eigen moeder, die momenteel in een gesloten dementie-afdeling huist.
Voor ons een belangrijk maatschappelijk boek waarbij kinderen op een makkelijke “leuke” manier leren omgaan met dementie.

Nu voor € 5,95   KLIK HIER om te bestellen

Verder op dongensdingen.nl
Ook te koop op dongensedingen.nl: ’t Donges Léesplangeske en het sleutelrekje met de skyline van Dongen

Reacties