Doe mee met ‘Heel Dongen Bakt’ live op moederdag 10 mei

Foto:

Zondag 10 mei is het Moederdag. Een dag waarop normaal gesproken moeders en oma’s extra verwend worden en zeker een bezoekje krijgen. Dat is dit jaar helaas wat lastiger in verband met alle coronamaatregelen. Wat nu?

Thuis op de bank hangen? “Nee, dat hoeft niet hoor” zegt Henriëtte van den Hoek van ‘Natuurlijk Henriëtte’, “maak er gewoon een gezellige middag van en bak een heerlijke taart met je hele gezin. Een middagje quality time, daar worden moeders ook blij van.”

Henriëtte organiseert op 10 mei daarom een bijzonder online evenement waaraan iedereen kan deelnemen: ‘Heel Dongen Bakt.’ Tijdens de uitzending , die duurt van 13.00 tot 15.00 uur ga je samen met Henriëtte en bakexpert Jolanda Verbunt, een heerlijke taart bakken met daarop verse aardbeien. Zij nemen je stap voor stap mee in het bakproces zodat je taart thuis niet kan mislukken. Alles wat je nodig hebt aan ingrediënten kun je online als pakket bestellen en op zaterdagmiddag 9 mei afhalen in de winkel van Natuurlijk Henriëtte aan de Kleindongenseweg 81

Heel Dongen Bakt is op 10 mei live te volgen via de facebookpagina van Natuurlijk Henriëtte en als je een smart TV hebt kun je dat zelfs op groot scherm meebeleven.

Tijdens de workshop krijg je van Alfons en Henriëtte van den Hoek ook nog een kijkje in de kas en in de enige biologische supermarkt van Dongen.
Je kunt het Heel Dongen Bakt-pakket online bestellen à € 17,50 en zaterdag 9 mei tussen 13.00 en 18.00 uur ophalen bij Natuurlijk Henriëtte. Als je nog geen cadeau idee hebt voor Moederdag dan is zo’n pakket misschien wel een hele goede tip, want je geeft er dan ook meteen een middagje gezelligheid bij voor het hele gezin. Met als resultaat een overheerlijke taart waar je dan ook nog eens van kan gaan smullen. Dubbel genieten dus.
Bak gezellig mee en bestel gauw je pakket via https://natuurlijkhenriette.nl/shop/

Reacties