Online Bingo Met je hart Dongen groot succes

Foto:

BINGO! Normaal hoor je dit iemand roepen op een bingomiddag. Dat ging dit keer helaas niet, maar verder hadden de ouderen van ‘Stichting Met je hart Dongen’ een geweldige middag vorige week.

Door het coronavirus zitten de ouderen veel thuis en gaan hun uitjes voorlopig niet door. Initiatiefnemer Teun Aarden nam contact op met Lisette Veenstra van ‘Met je hart’ en samen organiseerden zij een online bingo. Bij Lisette Veenstra thuis werden de bingomolen en de prijzen klaargezet, Teun was de gastheer van de dag en de techniek werd mogelijk gemaakt door Jeroen Verbunt.

Via een livestream kon iedereen mee doen. Het lukte niet alle ouderen zomaar om online te komen, dus hier en daar was er wat hulp van een van de kinderen. De bingokaarten werden vooraf uitgedeeld en waren mogelijk gemaakt door Coert van Os van de Salamander.

Het was een gezellige en hilarische middag. Als er iemand bingo had, werd er BINGO geappt. En natuurlijk waren er ook echte prijzen te winnen. Veel dank aan Den Hamse Bok, Karrewiel, ‘t Smoske, Keurslagerij van Strien, Cafetaria Lef en DA Ingrid voor het sponsoren van de prijzen. Voor herhaling vatbaar!

Reacties