Het nieuwe boek van Rob Kitzmann-Vreede uit ’s Gravenmoer is verschenen

Foto:

Op vrijdag 13 maart is het nieuwe boek ‘De Ankeraar’ van Rob Kitzmann-Vreede verschenen. Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Het boek
Leen Moors bouwt aan een luchtballon imperium ter voorbereiding op het naderende natuurgeweld. Volgens zijn profetie wordt de mens gedwongen tot het maken van een keuze: terugtrekken in zeebunkers of verblijven hoog boven stormwolken in woonballonnen. Het angstaanjagende toekomstbeeld kan maar door één persoon worden bedwongen: zijn kleindochter Tess. Het is aan haar om de voorspelling te omarmen. Ontdek plot na plot, wat een allesvernietigende ramp doet met de mens in een verhaal over romantiek, generatieconflicten, intriges, complot denken, sabotage, bedrog, ontvoeringen en moord. Moors, de familienaam van de ankeraars, refereert aan het ‘mooring’, wat staat voor het verankeren van een vaartuig aan een vaste ondergrond. Na de apocalyps staat de tussenwereld onder water en worden de woonballonnen van de bovenwereld door de machtigste familie, de Ankeraars, aan zeeboeien verankerd. Dit deel van De Ankeraar richt zich tot de bovenwereld, waar de volgende delen van de trilogie de tussenwereld en de onderwaterwereld beroeren.

Over de auteur
Rob Kitzmann-Vreede (1978), verbetermanager en veelzijdig kunstenaar, debuteert met deze eco-thriller. Kinderen hebben de toekomst. Zij zijn het kostbaarste bezit van onze maatschappij. Geïnspireerd door de geboorte van zijn dochter Noa (2017), creëerde hij daarom een toekomstbeeld met een moraal. Hij wil haar bewustzijn meegeven. Gebrek aan normen en waarden zorgt namelijk voor verstoring van balans in een onstabiele wereld. Rob stelt met zijn raamvertelling actuele zaken als bootvluchtelingen, opwarming van de aarde en klimaatverandering aan de kaak.

www.ankeraar.nl

Boekgegevens
Titel: De Ankeraar
Auteur:  Rob Kitzmann-Vreede
Verschijningsdatum:  13-03-2020
Aantal pagina’s:  346
ISBN:  9789464030693
Geïllustreerd:  nee
Verkoopprijs:  € 21,99
Uitvoering Paperback

Bestellen? KLIK HIER

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Reacties