RIVM meldt Coronabesmetting in Dongen

Foto: Pixabay License

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu meldt op haar website  de besmetting van een inwoner van Dongen met het Coronavirus. Burgemeester Starmans heeft dit bevestigd gekregen.

“Zojuist heeft de GGD ons gemeld dat is vastgesteld dat ook in Dongen een persoon met het coronavirus is besmet. De GGD gaat nu in overleg met de betreffende persoon om de volgende stappen te bepalen. Dat is op dit moment de beschikbare informatie” aldus de gemeente in een bericht.

Update 18.45 uur: Zojuist heeft de GGD ons gemeld dat het een 52-jarige man betreft. Hij verblijft in thuisisolatie. De GGD is een contactonderzoek opgestart. Vanwege privacyoverwegingen worden verder geen mededelingen gedaan

Vragen over het coronavirus?
Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft op haar website veel gestelde vragen en antwoorden over het Coronavirus staan. Veel vragen worden hier beantwoord. Ga naar www.rivm.nl. Het publieksinformatienummer is: 0800 – 1351.

dongen.nieuws.nl staat in nauw  contact met de gemeente Dongen. Zodra er meer informatie komt, leest u dat op deze website

 

Reacties