Restaurant SED in ’s Gravenmoer sluit per direct

Foto: Google Streetview

Restaurant SED (Samen Eten en Drinken) in ’s Gravenmoer sluit per direct haar deuren. Dat is te lezen op de facebookpagina en de website van het restaurant. Volgens eigenaren William en Astrid Haanskorf zijn bedrijfseconomische redenen de oorzaak van de sluiting.

De rechtbank in Breda sprak dinsdag het faillissement uit van Samen Eten en Drinken B.V. Curator is Stefan van der Horst. Restaurant SED had met eigenaar/kok William Haanskorf een uitstekende naam in de omgeving. Het restaurant stond bekend om de scherpe aanbiedingen via Groupon en Social Deal. Op BN De Stem zegt van der Horst daarover: “dan zijn de marges klein en kun je minder overhouden dan je nodig hebt. De kosten moeten immers ook betaald worden.”

Hieronder het bericht op de facebookpagina van SED:

Bericht aan alle gasten, volgers en belangstellenden van Restaurant SED:

Helaas moeten wij u berichten dat wij om bedrijfseconomische redenen genoodzaakt zijn om per direct te stoppen met Restaurant SED.

Wij bedanken alle mensen die in de afgelopen 15 jaar onze gast zijn geweest en ons gevolgd hebben voor hun enthousiasme en betrokkenheid op Facebook.
Wij hopen dat u heeft genoten van onze keuken en onze gastvrijheid.

Ook willen wij alle medewerkers die bij SED werken (én gewerkt hebben) bedanken voor hun inzet, enthousiasme en collegialiteit.

Het spijt ons oprecht, maar helaas kunnen wij reserveringen die u bij ons heeft gedaan niet meer honoreren.
Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen u veel succes bij het vinden van een alternatieve locatie.

Met hartelijke groet,
William en Astrid Haanskorf

Reacties