Mathieu Hermans Kleppertocht 2020

Foto:

De jaarlijkse toertocht van TC de Kleppers, de Mathieu Hermans Kleppertocht (MHK), wordt dit jaar voor de 6e keer georganiseerd. Zondag 12 april is het weer zo ver.

Er is voor ieder wat wils, zowel voor de recreatieve (e-)biker als voor de doorgewinterde wielrenner. De keuze bestaat uit routes van 45, 90 en 130km rondom het stroomgebied van de Bergse Maas. Afhankelijk van wat je kiest, fiets je door mooie stukken van de Biesbosch en/of de Loonse en Drunense Duinen. Ook is er een mogelijkheid om de route van 90km in een peloton te rijden met een gezamenlijke start. Onze mede-Dongenaar en naamgever Mathieu Hermans rijdt natuurlijk ook mee. Start en finish van de toertocht is bij Café de Viersprong in de Kanaalstraat.

Dit jaar is een uniek jaar voor Dongense wielerliefhebbers: de Vuelta start namelijk in Nederland én doet Dongen aan! Dat kunnen we als toertocht natuurlijk niet voorbij laten gaan. De tocht zal in het teken staan van La Vuelta Holanda. Daarin werken we samen met 4 andere toertochten van ‘Brabantse Helden’. Hier zijn leuke acties aan verbonden! Meer informatie of graag meteen inschrijven? Kijk op www.tcdekleppers.nl voor meer informatie.

Reacties