Nieuw in Dongen: Deveci Beauty & Hair

Foto:

Gulay Deveci (22) is blij met haar prachtige nieuwe kapsalon annex beautysalon Deveci Hair & Beauty aan de Tramstraat 3. Aan dongen.nieuws.nl vertelt ze graag hoe haar droom, een eigen kapsalon, uitkwam.

Al enkele jaren werkte Gulay in de kapsalon van haar broer Mustafa aan de Oude Baan en ze begon de sfeer en de werkzaamheden in de kappersbranche steeds leuker te vinden. Ze besloot om zelf ook een kappersopleiding te gaan volgen en deed dat aan de ROC in Tilburg. Een stageplek was natuurlijk zo gevonden…

Inmiddels wisten steeds meer dames de kapsalon van Mustafa te vinden. Gulay vertelt: “Het was eigenlijk altijd druk, vooral in het weekend. Ik specialiseerde me in de behandelingen van onze vrouwelijke klanten. Voor deze behandelingen zoals haarkleuren moet je nu eenmaal best wel wat tijd inplannen. De dames zitten soms, afhankelijk van de behandeling, wel een paar uurtjes in de kapsalon. Onze vrouwelijke klanten gaven aan dat ze het prettig zouden vinden als ze een ‘eigen ’ ruimte zouden hebben. Toen dit pand vrijkwam heeft mijn broer Mustafa meteen spijkers met koppen geslaan. En sinds een tijdje zit Deveci Beauty & Hair nu in dit mooie pand aan de Tramstraat 3.

“We zitten nog maar kort hier maar we merken dat we nu al nieuwe klanten aanspreken” vertelt Gulay trots. “Naast het gebruikelijke aanbod van knippen, opsteken, föhnen, verven kun je bij ons terecht voor gespecialiseerde behandelingen zoals het aanbrengen van wimper extensions, visagie en het epileren met touwtjes. Dat is een andere techniek dan men gewend is, het is veel prettiger bij een gevoelige huid en het werkt nog beter dan de traditionele methodes. Maar we werken ook met hennabrow waarmee je veel langer plezier hebt van mooie wenkbrauwen.”
In de toekomst zal Deveci Beauty & Hair haar diensten verder uitbreiden op het gebied van Beauty en nagelstyling. “Dat is inderdaad het doel, we willen dat onze klanten hier straks op één plaats terecht kunnen voor al deze behandelingen” aldus Gulay.

Deveci Beauty & Hair is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Met of zonder afspraak. Gulay is al deze dagen aanwezig en wordt ondersteund door een collega en enkele stagiaires.

Bekijk Deveci Hair & Beauty ook op de website www.devecibeautyhair.nl  facebook of Instagram

Reacties