De Gentlemen of Dongen: Line up voor groot carnavalsfeest <18 bekend

Foto:

Zoals inmiddels bekend organiseren de Gentlemen of Dongen elk jaar het beste carnavalsfeest voor studenten van het middelbaar onderwijs en 18-minners van alle vervolgopleidingen. Nu zij hun 5 jarig jubileum vieren, hebben zij natuurlijk een strakke line up, een geweldig podium en voor de eerste keer de Gentlemen Top 30.

Dit jaar openen zij de deuren van JC de Poort op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 februari vanaf 19.30 uur (deur open tot 21.00 uur) tot 00.30 uur. Dit jaar is het team op zoek gegaan naar de perfecte artiesten voor een avondje hard gaan, en inderdaad liegt de line up er niet om!

Headliners Diaz & Bruno verbouwen samen het podium van de Gentlemen. Hun mixtapes zijn al over 800.000 keer geluisterd en ze gaan lekker in binnen en buitenland. Ook Dansado en de Feestneger zijn van de partij. Deze goedlachse Brabanders vermaken met een compleet eigen genre volle zalen in binnen en buitenland. DJ Jantje zijn live video’s worden niet alleen in Nederland maar ook in België, Duitsland en zelfs in America bekeken, en hij is er ook bij! Daarnaast hebben ze natuurlijk ook Matropez, DJ Royor, Lostinbass, en Vinny van Gorp, inmiddels bekenden van de Gentlemen of Dongen, geprogrammeerd staan. Ook hebben voor de jubileum editie Grens&Loos, G-Style en Hak op de Tak tijd vrij kunnen maken om eens even flink te komen huishouden.

We zijn het met de organisatie eens dat het een geweldig feest moet worden. Kaarten zijn te koop via de website vanaf 11 februari tot 18 februari 2020 voor slechts €4,50 (passe-partout €12,-). Aan deur kosten de kaarten €5,50.

De organisatie is er van overtuigd dat het knalfeest wordt met deze 10 namen. Natuurlijk kunnen de Gentlemen dit niet alleen, naast de vele sponsoren krijgen de Gentlemen of Dongen ook hulp van de Gemeente Dongen, Horeca Dongen, vele vrijwilligers en natuurlijk jullie, het beste publiek van Brabant. Check gentlemenofdongen.nl/2020 voor meer info en hou onze socials in de gaten!

Volg de Gentlemen of Dongen op:
o Facebook: Gentlemen of Dongen
o Instagram: Gentlemen of Dongen
o Snapchat: Gentlemen-0162

Verder houdt dongen.nieuws.nl je ook op de hoogte van de ins en outs van de Gentlemen of Dongen!

Reacties