Alle peuters ’s Gravenmoer welkom bij Voorleesontbijt De Springplank

Foto:

Vanaf 22 januari vinden de Nationale Voorleesdagen weer plaats. Basisschool De Springplank nodigt alle peuters uit ’s Gravenmoer uit om op woensdag 22 januari aan te schuiven bij het Voorleesontbijt tijdens het eerste peuteruurtje dat door De Springplank wordt georganiseerd. Tijdens een lekker ontbijtje zal het voorleesboek van 2020, Moppereend, worden voorgelezen.

De peuters die willen meesmikkelen en meeluisteren worden, samen met hun ouders of verzorger om 8.30 uur verwacht bij De Springplank. Het is wel de bedoeling dat de ouders/verzorgers van deze peuters tijdens het peuteruurtje aanwezig blijven om een oogje op hun kind te houden. Na afloop mogen de kleintjes met hun ouders of verzorgers direct mee naar huis. Kleine broertjes en zusjes mogen meekomen. En natuurlijk mogen zij (en de ouders) ook ontbijten.

De peuters van die op woensdag naar de peuteropvang bij De Bengels gaan zijn voor deze ochtend al uitgenodigd. Zij verzamelen met hun juffen bij De Springplank en draaien het eerste deel van hun ochtend op De Springplank.

Er zijn geen kosten verbonden aan het Voorleesontbijt maar we horen wel graag wie er komen, zodat er voldoende lekkere ontbijtjes zijn voor iedereen. Opgeven kan via [email protected]

We zien de ’s Gravenmoerse peutertjes graag allemaal tijdens ons Voorleesontbijt op woensdag 22 januari om 8.30 uur.

Reacties