Politie waarschuwt sportclubs voor inbraken

Foto: Facebookpagina Atledo

Politieteam Langstraat, waaronder ook de politie in Dongen valt, waarschuwt op haar facebookpagina de sportclubs in de regio voor een toenemend aantal inbraken in sportkantines.

“In het teamgebied Langstraat, wat bestaat uit de gemeente Waalwijk, gemeente Loon op Zand, gemeente Dongen en gemeente Gilze en Rijen, hebben inbrekers het momenteel gemunt op sportkantines. Dit weekend vonden er inbraken plaats in sportkantines in Dongen en De Moer.” zo meldt de politie. “Of er een verband is tussen deze inbraken wordt onderzocht. Laat geen geld achter in de kantines en zorg voor passende beveiligingsmaatregelen.”

In de nacht van vrijdag op zaterdag richtten inbrekers veel schade aan in de kantine en keuken van Atletiekvereniging Atledo aan de Hertog Janstraat in Dongen. “Nadat de inbrekers binnen hebben huis gehouden en veel schade hebben aangericht kwamen ze er achter dat er weinig te halen valt bij onze club. Wat rest is een hoop ellende en toestanden. Mocht iemand iets gehoord of gezien hebben meld je dan bij Atledo.” aldus een bericht op de facebookpagina van de club.

Reacties