Eigenzinnige dans en muziekvoorstelling in Dongen

Foto:

Voor de liefhebber van dans en muziek staat er op 15 januari een grootse dans- en muziekvoorstelling geprogrammeerd in De Cammeleur. In de muziektheatervoorstellng ‘Partita’ van muziekgezelschap Musica Extrema en het Internationaal Danstheater worden onder meer twee bewerkte partita’s van Bach samengevoegd met tango door Monik en Dante Dominquez.

De muziek van de grootmeester Bach is misschien wel de grootste uitdaging voor elke muzikant. Zijn partita’s en inventies worden door velen gezien als de parels van zijn onuitputtelijke oeuvre en staan in deze voorstelling centraal. De drie musici van het ensemble Música Extrema en dansechtpaar Dominguez durfden het aan de partita’s en inventies van Bach als uitgangspunt te nemen en hiermee een eigen artistieke weg in te slaan. Of houden de tijdloosheid en genialiteit van Bach hen uiteindelijk toch in de greep?

Bij deze grootse voorstelling, die je eigenlijk alleen zou verwachten in de grote steden, hoort ook een bijzonder voorprogramma. Dit programma wordt verzorgd door leerlingen van Het KunstPodium van de talentgroep Het Vuur en hebben deze week de generale repetitie gehad. De laatste puntjes worden op de i gezet en dan zijn ze er helemaal klaar voor.

Ben je een liefhebber van dans en de muziek van Bach, bestel dan nu je tickets https://www.decammeleur.nl/agenda/stg-musica-extrema-ism-internationaal-danstheater-partita

Stg Musica Extrema i.s.m. International Danstheater – Partita
Woensdag 15 januari 2020 om 19.30 uur
Prijs: € 21.50 inclusief consumptie

Reacties