Bekendmaking Dongenaar van het Jaar naar nieuw gala in mei 2020

Foto:

Het is u misschien al opgevallen dat er deze maand nog geen oproep is verschenen om te stemmen op de Dongenaar van het Jaar. Dat klopt! Deze verkiezing is namelijk doorgeschoven naar een nieuw gala, dat plaatsvindt op zaterdag 23 mei in Sport-en Gezondheidscentrum de Vennen.

Tijdens dat gala wordt niet alleen de Dongenaar van het Jaar in het zonnetje gezet, maar ook Dongense sporters, teams  of sportverenigingen die Dongen op een bijzondere  manier sportief op de kaart zetten. Daarnaast is er een prijs voor een persoon of vereniging die in ons dorp op cultureel vlak actief is. Deze bijzondere avond vervangt daarmee het voormalige sportgala waarvoor de gemeente Dongen in de begroting  geen ruimte kon vinden. Met  de toevoeging van de verkiezing van de Dongenaar van het Jaar en een cultuurpijs, wordt het een avond voor en door alle Dongenaren.

De organisatie van dit gala is in handen van Pix4Profs, Sport- en Gezondheidscentrum De Vennen en dongen.nieuws.nl. In januari 2020 worden alle ins en outs van dit gala en de wijze van nomineren bekendgemaakt. De avond zelf, een mix van live muziek, sport, cultuur en 200% Dongense sfeer, vindt plaats in De Vennen.

Houdt de plaatselijke media in de gaten voor het nieuws over dit gala.

Reacties