Voetbalquiz Olympia’60: jaarlijks terugkerend feest

Foto:

Hoe kun je voetballers blij maken zonder een echte wedstrijd? Nou, door in de kantine 100 voetbalvragen op ze af te vuren. En onder het genot van een drankje zo bepalen wie zich komend jaar de voetbalprofessors van Olympia mogen noemen.

De dertiende editie was er weer één om trots op te zijn. 41 koppels gingen de strijd aan. In 3 voorrondes, waaraan iedereen mee kon doen, werd beslist wie de finale mochten spelen. De vragen waren weer van hoog niveau, variërend van de spelersvrouw van De Ligt tot de hofleverancier van het Engels nationale team. En dat regelmatig voorzien van een humorsausje.

Het leverde een geweldige middag op met uiteindelijk twee verdiende winnaars. De combinatie van ervaring en jeugdige enthousiasme bleek dodelijk voor de andere teams. Marc en Jonas (foto boven) waren uiteindelijk degenen die de meeste vragen goed hadden beantwoord. Een mooie tweede plaats was er voor Antonio en Harry. De derde plek ging naar Lau en Koen. Na de finale kon het volume nog even omhoog om er een gezellige afsluiting van te maken.


Winnaars tweede prijs: Harry en Antonio


Winnaars derde prijs: Lau en Koen

Reacties