DDOO-toernooi 2019 weer van start

Foto:

Het jaar 2019 is alweer bijna voorbij. Traditiegetrouw wordt ieder jaar afgesloten met kerstdiners, kerstbomen, kerstmuziek, vuurwerk en natuurlijk het DDOO-toernooi! Het zaalvoetbaltoernooi van VV Dongen, DVVC, Olympia en ONI vindt dit jaar alweer voor de 26e keer plaats en belooft opnieuw een prachtig festijn te worden.

Ook dit jaar heeft de organisatie van het DDOO-toernooi weer alles op alles gezet om een leuk zaalvoetbaltoernooi te organiseren, waar alle Dongense en ’s Gravenmoerse jeugdvoetballers met veel plezier aan deel kunnen nemen. Gesteund door een grotendeels nieuw bestuur is geprobeerd zoveel mogelijk bij het oude te laten binnen het toernooi, maar hier en daar ook juist te vernieuwen. Zo zullen dit jaar voor de tweede keer alle poulestanden en uitslagen online te vinden zijn.

Op 23, 24, 27 en 28 december wordt het DDOO-toernooi afgewerkt in sporthal De Salamander. Er worden in principe drie toernooien per dag gespeeld (uitgezonderd 24 december). Het ochtendtoernooi begint altijd om 08:30 en is omstreeks 12:00 uur klaar. Vervolgens begint het middagtoernooi om 13:30, met het laatste fluitsignaal rond 17:00 uur. Het avondtoernooi vangt aan om 18:30 en eindigt om uiterlijk 23:00 uur.

De toernooien van de verschillende leeftijdscategorieën zijn op de volgende manier verdeeld over de dagen:

Maandag 23 december:
– ’S ochtends -> JO7 & JO8
– ’S middags -> JO10
– ’S avonds -> JO16 & JO17

Dinsdag 24 december:
– ’S ochtends -> JO9
– ’S middags -> JO11
– ’S avonds -> Geen toernooi

Eerste en tweede kerstdag geen toernooi

Vrijdag 27 december:
– ’S ochtends -> JO12
– ’S middags -> JO14
– ’S avonds -> Leiders&trainers

Zaterdag 28 december:
– ’S ochtends -> JO13
– ’S middags -> JO15
– ’S avonds -> JO18 & JO19

Het DDOO-toernooi heeft dit jaar een nieuwe hoofdsponsor. Intersport Oosterhout is namelijk bereid gevonden om zich te binden aan het DDOO-toernooi. Wij willen hen ontzettend bedanken voor hun steun en vertrouwen in het DDOO-toernooi. Zonder hoofdsponsor zou het immers niet mogelijk zijn om het toernooi te organiseren. Naast de hoofdsponsor Intersport Oosterhout willen wij ook onze toernooi sponsoren bedanken: Leijten, Sinatec Europe, Wildhagen Metselwerken, Café De Salamander, Candyman, Cigo, HAWEDO, Van Dongen Assurantiën, Ecodoor, Autoschade Van Peer, ANWB Rijopleiding en René de Jong Montage.

Tenslotte willen we ook alle advertentie sponsoren bedanken. Zonder toernooi en advertentie sponsoren was het immers ook niet mogelijk geweest om een fantastisch zaalvoetbaltoernooi te organiseren voor de jeugd van de vier verenigingen. Daarom wil de DDOO-toernooicommissie nogmaals alle sponsoren bedanken voor hun ondersteuning en geloof in hét zaalvoetbaltoernooi van de kerstvakantie.

Tot slot wil de DDOO-organisatie iedereen van harte uitnodigen om te komen kijken naar de verrichtingen van de Dongense en ’S Gravenmoerse jeugd. Want zoals het gezegde luidt: ‘’Hoe meer zielen, hoe meer vreugde’’. Rest ons nog om iedereen een fijn en sportief toernooi toe te wensen!

Graag tot ziens in De Salamander,
De DDOO-toernooicommissie

Reacties